A
Alex Reid
Guest
RP-Біографія: Alex Reid
Ім'я: Alex Reid
Вік: 27 років
Національність: Американка з українським корінням
Зовнішність: Ім'я: Alex Reid
Вік: 27 років
Національність: Американка з українським корінням
Alex має середній статестичний зріст і атлетичну, підтягнуту фігуру, що свідчить про багаторічні тренування. Її волосся світло-русяве, часто заплетене в тугу косу або зібране в акуратний пучок, що підкреслює її дисциплінованість. Очі в неї яскраво-блакитного кольору, з холодним, пильним поглядом, який миттєво фіксує будь-які деталі навколо. Alex має природну красу з високими вилицями та повними губами, але рідко надає цьому значення, обираючи мінімалістичний підхід. Її стиль практичний і адаптивний, вона віддає перевагу нейтральним тонам, тактичному спорядженню, що не привертає зайвої уваги, але дозволяє швидко і впевнено рухатися.
Батьки:
- Мати: Iryna Reid, українська іммігрантка та медсестра. Після переїзду до США Iryna продовжила працювати в сфері охорони здоров'я, переважно в недофінансованих громадських лікарнях. Вона була сильною жінкою, яка навчила Alex стійкості та важливості ментальної витримки.
- Батько: John Reid, американський військовий стратег зі спеціалізацією в тактичних операціях. Загинув за загадкових обставин, коли Alex було 16 років. Ця подія глибоко вплинула на неї та визначила її подальший життєвий шлях.
Дитинство та юність:
Alex народилася в Україна, але її сім’я емігрувала до США, коли їй було лише п'ять років. Вони оселилися в Чикаго, в суворому районі, де Alex швидко навчилася давати собі раду. Вона була яскравою, незалежною дитиною, відмінницею у школі, незважаючи на складні умови. Смерть батька підлітком підштовхнула її до фізичного та ментального розвитку. Вона почала тренуватися в бойових мистецтвах, стрільбі та психологічній тактиці, закладаючи основу для своєї майбутньої кар'єри.
Кар'єра:
Після закінчення школи Alex вирішила піти шляхом батька і вступила до армії. Її навички та рішучість швидко принесли їй повагу, і вона спеціалізувалася на розвідці та спеціальних операціях. Після кількох років служби її завербували до секретного урядового агентства, де вона вдосконалила свої навички ліквідації високопоставлених цілей під глибоким прикриттям.
Початок криміналу:
Розчарувавшись у корупції та бюрократії, з якими зіткнулася на державній службі, Alex вирішила піти в «вільне плавання». Спочатку вона працювала на приватні охоронні агентства, виконуючи завдання, які вимагали унікального набору її навичок. Згодом вона стала фрилансером, приймаючи замовлення тільки від тих клієнтів, яких вважала «гідними» за своїм особистим кодексом етики. Її досвід і непохитний професіоналізм зробили її однією з найбільш затребуваних кілерів у підпільному світі.
Сьогодення:
Ім'я Alex Reid стало синонімом майстерності та небезпеки в кримінальному світі. Вона залишається тінню, невловимою і загадковою, використовуючи різні псевдоніми та постійно змінюючи місце проживання. Попри темний шлях, Alex не втратила своєї людяності — вона діє згідно з власним моральним кодексом, приймаючи лише ті замовлення, які не загрожують життю невинних. Водночас її особиста місія стає все більш важливою: вона прагне здійснити правосуддя над тими, хто, на її думку, заслужив це, і використовує свої виняткові навички, щоб виправити несправедливість у світі, де часто бракує правди.
Перки:
1. Відмінна стрільба: Alex є висококваліфікованим стрільцем.
2. Тактичне мислення: Завдяки своєму військовому досвіду, вона відмінно планує стратегію та передбачає дії своїх ворогів.
3. Психологічна стійкість: Alex дуже дисциплінована, зберігає фокус і спокій під час тиску.
4. Маскування та перевтілення: Вона вміє зливатися з будь-яким оточенням і приймати різні ідентичності, що робить її майже невловимою.
5. Кодекс честі: Незважаючи на свою роботу, Alex живе за суворим моральним кодексом, відмовляючись шкодити невинним людям. Цей кодекс викликає повагу навіть серед її ворогів.