B
Brain Genovese
Guest
Засновники сім'ї:
Tim Genovese
Brain Genovese
Santino Genovese
Vincenzo Genovese
Yaroslav Genovese
Den Genovese
Сім'я:
Cesare Swarovski
Riccardo Genovese
Serhio Genovese
Amato Genovese
Akayo Genovese
Jardani Genovese
Trojan Swarovski
Piero Genovese
John Genovese
Adriana Genovese
Rina Swarovski
Luisa Genovese
Історія Сім'ї
Сім'я Genovese - найстаріша та найбільша з п'яти сімей "Cosa-Nostra". Сім'я була названа на честь Vito Genovese, і вони працюють в основному в Мангеттені, Бронксі, Брукліні та Нью-Джерсі. Також вони мають вплив, серед іншого, в окрузі Вестчестер, Коннектикуті та Массачусетсі.
У той час, коли багато мафіозі з усієї країни давали свідчення проти своїх злочинних сімей з 1980-х років, в історії сім'ї Genovese було лише вісім членів, які надали докази державі.
Нинішня сім'я була заснована та стала відомою як злочинна сім'я Luciano. Проте, з 1957 року і до цього дня, вона була перейменована на честь боса Vito Genovese, і стала відомою як Сім'я Genovese. Заснувавши елітну мережу готелів "Continental" з флагманським готелем "Continental City", розташованим в Нью-Йорку.
Для розширення своєї сфери впливу Сім'я Genovese відправила частину сім'ї до штату Лос-Сантос під керівництвом Tim Genovese.
Сформувавши міцну та надійну родину, Tim Genovese організовує перехід головного "Continental" з Нью-Йорка в Лос-Сантос, утворивши склад із найстарших та найнадійніших Capo та Consiglieri.
Сім'я Genovese стрімко починає нарощувати свою присутність у різних сферах бізнесу, включаючи імпорт оливок, створення потужної промислової компанії по вилову морепродуктів та придбання м'ясопереробних заводів у штаті. Також, сім'я займає великі позиції в уряді штату, розширюючи свої інтереси та впливи у владі.
Знаючи, що в штаті Каліфорнія міста Лос-Анджелес знаходяться впливові сім'ї сицилійського походження, Сім'я Genovese завжди готова допомагати іншим сім'ям італо-сицилійського походження, дотримуючись законів та традицій "Cosa-Nostra".
На даний момент сім'я Genovese переїхала у штат Лос-Сантос, для розширення свого впливу в Америці, тим самим закріплюючи свій синдикат та запускаючи бізнес для розвитку сім'ї. Розділивши сім'ю на дві частини, глава сім'ї DON Тім Genovese передає свою владу Destra Boss Brain Genovese, коронуючи його на посаду DON.
Розділивши сім'ю на дві частини, Тім, як старійшина сім'ї, бере із собою одну частину сім'ї та займається політичною діяльністю. А голова сім'ї Brain разом із Santino Genovese та Vincenzo Genovese продовжують кримінальну діяльність, створюючи підпільну мережу винокурень у штаті Лос-Сантос. Прикриваючись винокурнею, вони займаються вбивствами, викраденнями, рекетом, кришуванням, підпільним бізнесом. Роблять вони це так, щоб залишатись в тіні від силових структур штату Лос-Сантос.
Як істинні спадкоємці італійських традицій "Cosa Nostra", сім'я Genovese продовжує підтримувати зв'язки з іншими італійськими сім'ями та друзями сім'ї, допомагаючи їм у вирішенні різних питань. Сім'я Genovese також залишається власником благодійного фонду "Genovese" та допомагає усім мешканцям штату, які потребують допомоги.
Сімейний Дрес-Код:

Можливості сім'ї:
1) Вбивство (Сім'я може брати участь в перестрілках)
2) Викрадення
3) Рекет
4) Кришування
5) Підпільний бізнес
6) Смерть заради інтересів сім'ї (Згода на РП смерть)
Сімейний Дрес-Код:

Можливості сім'ї:
1) Вбивство (Сім'я може брати участь в перестрілках)
2) Викрадення
3) Рекет
4) Кришування
5) Підпільний бізнес
6) Смерть заради інтересів сім'ї (Згода на РП смерть)

Last edited by a moderator: